Harini kndungn saya 13mggu 5hri

Sya frst baby.. knpa muka kering, bejerwat,muka mgelupas sdgkn sya ni jnis sjak prgnt xpkai apa2 apa lg sabun muka.. bole bgtau ka? Atau ada yg mcm sya? Klau bdan keering kena pkai lotion ka? Msa blm prgnt muka cntik lg sush mau nmpk ada jerwat.. tpi skrng hmm bsar2 jrwat nya..

2 Balas

saya pun muka kering start awal pregnant sis....

itulah alahan

1y ago

ohh aah btul.. sya kurang mkn syur.. apa lg mnm air... bole mnm air puti tp klau byk sya bole munta sbb rsa mlut sya pahit.. jd sya mnm air mnis tp xkerap.. asal sya mnm air mnis sya bru dpt mnm air puti.. aaa klau pkai prdk wardh bole ka? sbb sya kdg2 rsa nak mkeup tp xla slalu.. ada msa nk mkeup ada msa nk seleke ja 😅