scan

Assalamualaikum ibu2 semua.. Kandungan sya da msk 29minggu..td siang sya ada buat scan 3d.. Tp tak nmpk muka baby sbb muka baby trtutup dgn uri.. Sya nk tnya sampai minggu keberapa lg yg sesuai bole buat scan 3d? Tak da kesan ke kalau blk2 buat scan 3d ni dlm masa seminggu dua lg? Dan ada peluang tak uri tu bergerak ke tmpt lain selain dr muka baby? #Firstmommy

1 Balas

Tak ada masalah.. boleh tgk baby 6 bulan

5y ago

Sya da tgok 29minggu ari tu.. Nak taw smpai minggu ke berapa bole buat scan 3d.. Sbb saya nak buay sekali lg.. Hihihi