sumbangan iklas

Sya dh kantoi n family suruh kawin tpi duit dlm poket 1sen pun xdk sbb sya baru kena buang kerja.klau ada yg nk bersedekah n beri pinjam duit blh la tinggalln 6ber ws. Bantuan anda amat di perlukan.

1 Balas

Boyfriend mana? Dia yg kena tanggung nnt, kalau skrg awk yg meminta, mcm mn dh kahwin nnt? Maaf tanya mcm ni. Tp minta bf usaha. Better tak kahwin kalau sekadar nk tutup malu tp anak tak tertanggung. Kesian baby nnt.

4y ago

Saya setuju. Bukan sis ni nak salahkan awak. Tapi macam mana terlanjur pon, awak wanita tetap ada harga diri. Jangan kerana nak tutup malu. Percaya lah cakap saya, bila ada desakan pasti bf awak akan cari usaha. Dan juga kalau sama ikhlas cinta. Sama sama lah usaha. Saya dulu nak nikah sampai jual barang peribadi, tudung, baju takpakai, jam saya. Sama sama la korban.