alergik ruam satu bdan slepas mkan pil perancang

sya dh 1 bulan lbih mkan pil perancang Desolon ambik dri klinik. tiba2 skrg pndai ada tmbuh ruam gatal satu bdan smpai brgaru2 bengkak dn brtompok2 bdan. nurse bgi pil jenis tu sbb sya kata baby full susu formula.period sya dtg mcm biasa ikut tarikh yg ditetapkn. first month mkan pil tu sya ada mual2 bila mkan bnda manis2 atau brminyak. ptut ke sya mnta tukar pil yg lain? klau bli sndiri kat farmasi bole ke? #firstmom #pleasehelp

alergik ruam satu bdan slepas mkan pil perancang
2 Balas

Kalau tidak sesuai, contact nurse awak minta tukar.

1y ago

nnti sya mnta tukar dgn nurse bila anak sya cucuk 3 bulan 😊 tq sis

tukar lain

1y ago

ok nnti sya mnta tukar dgn nurse. tq sis 😊