cirit birit ketika 20 week..ada apa² petua utk atasinya

sya cirit birit letih dh bdn²...ada petua x utk hilangkan cirit..sya dh g ambk ubt n doc bg air gram tp xlega jgak..sya pun xtaw nk makan apa dh utk hilangkan cirit birit..bru² ni cirit dh 2 hari lega sehari rini ciri balik..dan boleh x kalau sapu minyak gamat di perut ..adakah akn bahaya utk baby#bantujawab #firstmom #bantusharing

3 Balas

Bahaya untuk diri dan kandungan jika dehidrasi. Jadi, minum air kosong secukupnya. Makan B. R. A. T Banana Rice Apple Toast Elakkan dulu ambil susu, makan pedas atau apa2 makanan yg bagi cepat lawas.

saya pun cirit birit masa 7 minggu.saya minum air masak banyak2 dan makan secukupnya. Alhamdulillah lepastu okey

minum air secukupnya dan makan makanan yg berkhasiat