Normal ke?

Sya baru masuk 8minggu, pg td keluar spot. Jumpa doctor scan baby ok je hearbeat semua tu. Tp kena monitor dlm 2minggy dr hari ni. Ada sesiapa yg pernah jadi mcm ni ke? Sya first baby 😁#ingintahu #firstbaby #bantusharing #1stimemom

1 Balas

saya tengah mengalaminya.kandungan 8w5d. 2nd day bleeding.baby sume ok.doc bagi ubat kuatkan rahim n kena monitor bleeding.if seminggu still bleeding, kne jumpa doc semula.

3y ago

alhamdulillah.lps 3x cucuk kuatkan rahim, bleeding dh tak ada. harap awak pun take care ya.