12w. Macam mana nak b*rak dengan mudah kalau sembelit berhari.

Sy x makan daging ayam ikan. Makan nasi dgn syur je. Buah2 pun hari2 mkn. Air pun mnum 1 liter lebih. Tapi still sembelit. Ada petua tak? X sdap perut klau x buang. 😭 kalau x pregnant nak je pakai enema tu. #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

Saya pnh smbelit wktu bsalin czer kan ank saya yg slung ... nurse srh saya buat oren sunquick mnm tp pati jgn tlalu bnyk