CURANG minta tolong doakan supaya saya kuat semangat

sy tngh mngndung anak kedua skrg dah 8bulan dan saya dpat tahu suami ada ppuan lain kantoi ada dua fhone and sorok ☹️ tipu lah tak sedih kn sbb time first tahu preggnnt ank kedua suami lah yg terpaling excited sbb ank first umur 4thun dah. skrg bdan sy pon dah besar perut besar kulit jd hitam semua jd tak cantik dah suami pon tak nafsu dah . mungkin sbb tu kot dia cari ppuan lain. sy sedih dan mnangis tiap hari sbb ingt mna perginya suami sy yg baik tu dan caring psal sy , tiba2 je berubah , bila sy minta dia lepaskn sy dia mcm okay je tkde perasaan lngsung. sy tnggal dngn family skrg dan menunggu hari untuk baby keluar . sedih sngt bila fikir ank2 besar tnpa seorang ayah nnt . #hanyaluahan

7 Balas

sy ni geng ttc tau puan, sy lalui byk prses utk dpt kn ank bdn sy naik, kulit sy teruk ggr 2x skrg dah prgnt ulang alik hospital. apa sy nk ckp Allah beri pn nikmat mudah ada ank cuma suami je hampeh. ada lelaki pun klu xharga + xpdgn puan tgh sarat anak dia buat apa nk stay? lps bersalin puan jaga diri balik tgk dia gelupur ke x? yg penting puan jaga kesihatan dan anak dlm kdgn puan jgn sbb suami xguna ni anak terkesan sian ke dia baby need u more than ur useless husband trust me

Allah sebaik2 pendengar keluhan kesedihan puan. Bagitahu Allah semuanya .. sekiranya masih berjodoh, minta Allah lembutkan hatinya untuk berubah. Sekiranya tidak, minta Allah tabahkan hati puan untuk redha dengan semuanya berlaku. Saya tak berada di tempat puan, saya takkan tahu macam mana rasa nya.. tp Allah tahu.. puan kena kuat untuk baby 💗

lelaki MCM tu baik bagi tinggal ja.sbp sekali dia buat.maka akan dia buta la tu sampai mati...buat apa lelaki MCM tu mau pertahan kn.klu kita pertahankan dia akan.bodoh2 kan isteri....jadi keputusan di tangan sendiri.tampa lelaki kita perempuan blh hidup.yg penting kita banyak kan bersabar.dan trus kan hidup tampa lelaki...maaf ni bkn menghasut

nak sedih watpa jantan x hargai kita ... kalau dia hargai kita.. gemuk cmna pun tetao dia syg .. Bab nafsu ni xde kena mngena Bab awak mngandung dia cari lain... dia tu yg bermasalah...... tapi sapa2 pon aknn sedih hmm

Semoga kuat sis. Ingat baby dalam perut and baby perlukan kasih sayang ibu. Bapak takda bior kan

Mudah-mudahan Allah kurniakan ketabahah utk puan menghadapi ujian ini

saya doakan sis kuat harungi dugaan ni...