Menunggu Hari

Sy tgh menunggu hari untuk bersalin & masih bekerja seperti biasa. Perlu tak saya bercuti sebagai persediaan saat tibanya kelahiran. #anakfirst

1 Balas

Kalau rasa sihat n kuat utk kerja boleh je keje bagus jugak utk rangsang bukaan jln tp kalau dah turun tanda or air ketuban dah pecah cpt2 g hospital k. Brg3 hospital utk baby n mommy kene sentiasa ready dlm kete sng kalau dah sakit boleh terus ke hospital je kang