Janin tak berkembang

Sy suda msuk 9week, tapi tdi scan , doktor ckp kantung sy bru 6week dan tak ada janin .. doktor suru dtg lagi minggu depan . Sesiapa pernah alami mcm ni ke? Sy keguguran ke? Sebelum ni pernah scan kat klinik lain, 3 minggu lepas , kandungan usia 6week juga. 🥲#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu #firstmom

Janin tak berkembang
15 Balas

Saya pernah alami mcm ni 3tahun lepas...1st scan nampak kantung saja...2nd scan pon sama..doc cakap maybe baby xjadi n suruh repeat scan 2mggu lg...tp bila balik rumah saya turun darah n keguguran...usia kandungan 8w..

3h ago

😭 skrg tgh turun darah sis.. darah coklet2 pink..

Boleh tunggu lagi sampai 12w. Biasanya time 12w sama ada nampak progress makin besar nampak heartbeat atau turun darah which means kandungan tak jadi. Doa yg baik2

cba sis buat tvs scan lg jelas nmpk

ada tu.jangan risau

saya pun dalam situasi yg sama.

3h ago

takde pun. perut jer rasa cramp.