Baby 4 month Sy minum pil noriday dri baby 2 bulan ..

Sy start minum pil noriday haid smpai seminggu lpas tu gap tdk haid dlm 5 -7 hari haid lg balik.. dlm sbulan tu smpi 3 kli haid. And bulan ni sy bru siap haid seminggu yg lalu. Td subuh 19 sep (1.00am) ingatkn haid da sbp trun darah sikit skli nya smpai skrg x haid2 lagi. Ok ke risau pula pregnant lagi??? NORMAL KE TU MOMS2 YG ADA PNGALAMAN ?? (FIRTS MOM BABY 4 BULAN)

1 Balas

Cuba bagitau nurse nanti next checkup. Period mcm jadi tak teratur, sy makan noriday gak. Cuma sebulan tu jadi 2x period, risau noriday tak serasi dgn sis

12mo ago

tq respon.. suda bg au nurse tp dia ckp memang mcm tu klau pil noriday. tp ramai pula ibu2 ckp yg x serasi dngn sy pil tu