TERBAIK UTK KULIT KERING

Sy smpy sekarang masih gunakan Vaseline ney w/pn anak dh usia 4 thn. Sbb sy sendiripun applykan pd kulit sy jika kering & it work ☺️

7 Balas

Ya sy pun dr zaman sblm kawen lg guna ni sampai la skrg alhamdulillah setia untuk lebih 10tahun. Untuk pencegahan awal stretch mark pun ok, masa awal2 tu dah sapu dkt perut sbb kulit perut kita kan meregang masa preggy jd mudah gatal2 kalau x cure awal mmg jd teruk nnt. Jd sy mmg guna Vaseline je, selesa sgt & kulit lembut je 😁

kalau pakai bawah payudara boleh? kat bawah pelipat tuu. kulit jadi kering berkerak. aduhaii🥺

smpi skrg sy suka pki. 🥰 dri ank dara skrg dh 3 ank wajib ada beli..😇

Saya pun guna ni jugak.. 👍👍👍👍

utk tegangkan payudare ada tak? huhuhuu

2y ago

hehehe susah tu nk jawab...sbb sy mmg xyakin produk tegangkan payudara melainkan injection mmg betul² berkesan....tp xpalah asal suami x complain 🤣🤣

👍🏻

👍