10wk. Xpernah muntah lg, syukur. Tp member cakap kalau xde morning sickness maka baby ade problem?😔

Sy sgt stresss bila dengar macam ni. Katanya, tak normal kalau takda morning sickness. Baby normal sepatutnya ada morning sickness.#firstbaby #pleasehelp

39 Balas

My sis dari awal pregnant tak ada morning sickness Alhamdulillah baby sihat tunggu nak bersalin jee . Dont stress mummy . Ignore je kawan awk yg bitter tu.

tak payah nak sgr sgt ckp org lain yg blh down kan perasaan dan dri sis okey,bersyukur la sbb tiada alahan.enjoy your pregnancy journey,okey🤗😉

Tak semestinya sis. Cousin saya tak ada alahan langsung sepanjang mengandung. Anak dia keluar sihat je. Now dah 2 tahun pun. Fikir positive ye 😊

takde morning sickness tu kira sejenis rezeki jugak sis. Takyah dengar sangat apa orang cakap. Jaga baby baik-baik, semoga terus dilindungi 😁

laa...fikir positif sis, sy dri awl hamil smpai skrg tiada apa alahan pun..alhandulillah semuanya sihat ibu dan anak..skrg sy da 35week pun

xde jgk sis..ada stgh org mning sickness truk..mcm sy mual je tp xmuntah..kjp je 1 bulan mcm tu lpstu dh okey..xtruk Alhamdulillah

percaya la ckp membe awk tu.. dah alahan masing2.. lain org lain alahan ade yg lg terok. ade yg 3 bulan pun ok lg.. huhuu

No la sis, sy first baby since pregnant until bersalin x pernah muntah sekali pun. Lgsg xde alahan ape2!

lain baby lain bawaan sis saya langsung tak ada alahan awal sampai bersalin alhmdulillah baby ok sehat

Takpa sis. Saya takda lgsg morning sickness, alhamdulilah dah 5bulan kandungan. Baby sihat