Kata-kata semangat !!

Sy sekarang dh 7bulan tapi hb masih lagi 9.7 pstu time pergi check up doc ckp bahaya hb low takut nnti bersalin akan tumpah darah.ad x pengalaman ibu yg bersalin dgn hb low n blh x suggest cara nak naikkan hb sbb dh bnyk ikut yg doc bgithu tp still xjalan?#seriusnanya #ingintahu #firstmom

7 Balas

2minggu ni, sy x jaga mkn pun..tp bykkan sayur n buah sbb mmg craving lebih kpd sayur n buah.. kafein x elok org ckp pun minum 2/3 cawan shari.. skali hb naik.. sblm ni atas pagar je 🤣 benda tu, makin kta beria jaga, makin dia turun, x jaga elok pla..