21 minggu pregnant

Sy prgnnt dh 21 mggu. Tp xda lg rsa gerakan bby. Ker kulit perut sy yg menebal.. Adakh normal ke x. Sbb dgr dnyutan jntg kt klinik kshtn ade. #seriusnanya #ingintahu sbb sy rsa risau pn ade. Tnye kwan yg mgndung diorg dh rsa gerakan bby. Tp sy xlgi. Ke msih awl

4 Balas

ada gerakan kemungkinan awak xperasan. sbb gerakan tu seakan2 berombak. sebab baby masih boleh berpusing dlm rahim awak. nak betul2 rasa baby bergerak dkt kulit perut awak, masa baby dah mampat dlm rahim awak. selalu nya 35weeks ke ats. time tu nnt awak nk tdo pon xselesa. sbb baby aktif😁. xperlu compare dgn kwn2 awak. sbb setiap org xsama. nnt awak akn pk yg bukan2. yg penting setiap kali checkup awak tau baby awak sihat dn aktif. kalau risau boleh je awak nk scan setiap bulan dkt klinik swasta. time sekarang ni sesuai utk buat details scan☺️

2y ago

sama2 awak🥰.