21 minggu pregnant

Sy prgnnt dh 21 mggu. Tp xda lg rsa gerakan bby. Ker kulit perut sy yg menebal.. Adakh normal ke x. Sbb dgr dnyutan jntg kt klinik kshtn ade. #seriusnanya #ingintahu sbb sy rsa risau pn ade. Tnye kwan yg mgndung diorg dh rsa gerakan bby. Tp sy xlgi. Ke msih awl

4 Balas

jgn risau sis. setiap org x sama..sy time sblom rasa gerakan dia dulu. selalu duduk sandar kt sofa tgk perut npk denyutan jantung bby pun dh lega..skrg ni dh aktif grak2 lg la..sy lg la prut tebal dgn lemak🤣..

2y ago

time 17w dh rasa bby grak