Sakit Pinggang

Sy pregnant 9weeks, ni 1st pregnancy after 4 years ttc.. Sy xde morning sickness tp bile duduk lama2, drive jauh sikit & jalan byk sy mengalami sakit pinggang..sy perlu baring utk legakan sakit pinggang.. Adakah normal utk 1st trimester.???

1 Balas

Normal . Sakit pinggang ke sakit tulang belakang ? Selalunya sakit tulang belakang tu . Tak boleh duduk lama lama sangat . Kalau boleh minta husband urutkan . Sakit tulang tu susah nak lega selagi tak urut .

5y ago

Kan . Sakit pinggang tak sangat pun . Sakit tulang tu . Rasa macam mengerang ngerang sakit dia tu