Ada daging keluar daripada lubang vagina

Sy pregnant 9minggu +, minggu lepas sy terasa ada daging lembut keluar drpd lubang vagina, terkejut sy ingatkan misscarriage, lps tu pergi buat scanning baby ok je dlm kantung, doktor check vagina masa tu tak nmpk..klu duduk mcangkung blh rasa dia keluar dan nmpk..sape pernah alami yg sama?bahaya tak?itu apa ye?

2 Balas

Saya pernah kena mcm awak masa 5w. Daging halus cincang tu. Tapi takde darah pun. Saya cepat2 pergi kk. Doktor pun buat checkup semua. Dia tak sure itu apa. Tapi dia suruh bedrest, makan ubat kuatkan rahim. sekali je dia keluar masa tu. lepastu dah takde sampai ke harini 11w.

3w ago

Sy tgh alami. Apa benda yg tu ? Akan effect tak masa bersalin ?