baby songsang

Sy pregnant 6 bulan.. Normal ke baby songsang..?

12 Balas

Sama sis sya pun dh 6 bulan baby songsang smlm buat details scan tapi tk dpt tahu gender baby lagi sbb baby malu dia tak mau tunjuk dia kepit kaki dia siap tutup muka dgn tangan lgpun doc kata kalau baby dlm keadaan songsang mmg susah sikit nak tengok gender hmm tak sabar nak tahu gender baby excited nak beli baju baby geram comel² anak first ..

Normal syg..masa sy anak first dulu nak dekat 8 bulan camtu baru dia pusing..sbb sy suka tidur macam sujud time tu..tdo posisi lain agak sukar sbb bby besar..inshaallah awak cuba taw..🥰🥰

2 Thun lpas ank songsang..smnggu sblom due, doktor btulkan kddukan bby.alhamdulillah..dgn sekali pusingan bby dha dlm kddukkan normal..

Nanti dia pusing balik.. Sampai tempoh 37 weeks..dah padat dah x boleh pusing. Doa byk.. Buat sujud dlm mase 10minit

Jangan risau awal lagi, normal ja tu. nanti dia akan berpusing dan byk bergerak. InsyaAllah tak ada apa2

InsyaAllah banyak masa boleh pusing tu. Doa banyak2. Rajinkan bercakap dengan baby

haah normal je nanti dia pusing semula, jangan risau ye ada masa lagi tu

saya pun 6 bulan..sama jugak..doc ckp klu 35w tu patut risau

Normal. Sb baru lagi.. Nanti die akan pusing

normal..nanti pusing la tu