Ibu tak alahan tkpe ke ?

Sy pregnant 5 week, setakat ni sy tkde alahan apa apa, Kadang2 sy jd bimbang sy pregnant atau tak sampai berkali2 cek upt. InsyaAllah mggu depan nak ke klinik sbb hrtu g scan masa 4 week ada kantung kecil. Cuma skrg nk cek untuk tgk heartbeat. Suami sy skrg ni Kadang2 muntah dan makan makanan masam2 sy hairan. Atau suami sy yang terkena alahan ? #ingintahu #firstbaby #Ttc3tahun

6 Balas

sama laa. sy pun tak da alahan juga skrng. tak tahu laa mungkin belom lgi kot 😅

1y ago

Tu la.. mungkin lambat sikit. Tp harap2 mmg dapt kat suami la sampai akhirnya.. sbb sy kalau muntah2 mmg terus lembik.