Confius tolong bagi pendapat

Sy pregnant 27weeks..suami bekerja tapi gaji cukup2 makan saja..sy Bekerja dari rumah..tanpa ada basic..tapi hari2 bos push buat sale..sampai satu tahap rasa stress sangat2..bos jenis tak faham bahasa.. sy risau effect kesihatan bayi dalam kandungan..patut ke sy berhenti..#bantusharing #pleasehelp

1 Balas

Yup better berhenti drpd terus seksa diri dgn stress. Org kata klu mengandung ni selalu stress boleh menurun ke baby. Kadang blh jd sbb kenapa baby kuat nangis lah kuat meragam dan sebagainya bila dh lahir.

3y ago

terima kasih..tu pening ni..tapi risau baby..ok baik2 terima kasih ye .