Susah nak tidur sbb bawah terasa sakit bila nak mengiring

Sy preggy 38minggu 5hari , since masuk 38 minggu tidur terganggu.. x boleh tidur.. sakit kat bawah bila nak mengiring kiri atau kanan tambahan pula dgn perut berat.. adakah ni salah satu tanda nak bersalin juga.. buat masa ni xde tanda2 bloody show lagi.. cuma kdg2 sakit pinggang bawa ke belakang.. tp x kerap sgt..

2 Balas

Kepala baby dah start masuk laluan, engaged, kalau perasan perut pun makin ke bawah, bukan tanda2 bersalin, tp mungkin dah nak dekat Saya pun duk rasa sakit ngilu dkt celah kangkang start 38w + , hari ni 39 w still tak ada tanda baby nk keluar

Samalah cam saya skrg sis,kandungan baru 37 week 3 day.Time baring tu nak tukar posisi mengiring tu payah betul sakit kat bawah dan pinggang.Susah tido sebab kerap g toilet😮‍💨😌