normal ke sakit mcm senggugut??

sy preg baru 7w...tapi sakit mcm senggugut...tp bkn hari2 sakit....kdang 2 or 3 hari sekali sakit...tp kjap je la....dlm 1 ke 2 mnit je sakit...normal ke????msa week 1-4 lg kerap sakit....skrg je dah kurang....normal ke???ada x pengalaman mcm sy????

1 Balas

if tak ada bleeding, okay je. kena selalu check lah any discharge. kalau boleh pergi scan untuk tengok kandungan. if dah scan and kandungan dalam rahim, okay je. setiap orang berbeza symptoms dia