sakit belakang & cramp

sy preg 4w6d, normal ke rasa sakit blkg n cramp risau sgt.. check dr xnmpk kntung lg, perlu ke pergi 2nd klinik??

2 Balas

upt positive terang or samar2? kalau samar ja, teruskan monitor yg tu smpai btul2 terang dulu.. rugi ja scan awal2

2y ago

mcm tu just monitor je sakit tu berlebihan ke tak, ada pendarahan ke tak.. klau xda yg pelik2 jgn risau.. scan awal sgt rugi duit je 😂😂 paling2 awai pun dlm 7-8 minggu la scan

xperlu. tgu je smpai 9w bru pg scan. awl mmg xkn nmpk apa2. cramping sakit belakang, tu semua normal.