upt positif tpi period

Sy patut period 26/4/2020.. Sy cek upt 23/4/2020 +ve... Sy cek upt tiap2 hari dri hari sebelom period smpai skrg... 24/4/2020g hosp utk komfirm kn sbb ad history ektopik... Bt betaHcg... 29/4/2020 result keluar kputusan doc kandungan normal tpi masuh awal sbb scan ikot bawah xnmpk.... Tpi smpai skrg masih turun darah... Tpi xd rase sakit pape... Doc ckp mungkin nk gugur? mungkin terlalu awal... Moga2 bby baik2 saje #ttc8years #thirdpregnancy #ectopicdec2018

upt positif tpi period
1 Balas

Terang eh upt awak.. sy da 5 week pon tak terang mcam tu.. dulu 3 boy, semua terang2 walaupon baru 4 week test upt.

4y ago

Yeke... Sy ok jer...