Klinik gg

Sy pain intolerance. 1st pregnant time bukak buku pink bru thu kne cek gg. Lps doc gg cek dia sruh tmpal n cuci gg. Blh ke buat smua tu utk 1st trimester ni? Ada apa2 effect ke nnti pd kandungan. Tkt pn ada. #firstbaby #ingintahu

2 Balas

mase sy buka buku n check gg doc ade bgtau bile bole buat rawatan.. 1st n 2nd trimester boleh. nnt 3rd trimester yg xbole

Xde apa pun. Sy cuci gigi masa 1st trimester ok saja. Yg xboleh is cabut gigi.