bakul utk pergi hosptl

sy nk tye sllu ibu2 pergi hosptl dlm bakul stdby apa ye.. tarmous utk air pns botol utk air msk cawan sudu.. lagi apa ye... sy ank first. skrg bru 32w

1 Balas

1. Baju baby 2. Baju ibu 3. Maternity pad 4. Disposable panties 5. Nursing bra 6. Nursing cover 7. Selipar 8. Kain bedung baby 9. Breast pump (in case kne stay hosp lame sb bby ade problem) 10. Snack (biskut, roti, kurma) Ni basic yg biase sy sediakan. Harap membantu ☺️