Anak first

Sy nk tnye biase brpe minggu bru rse baby brgerak. Sbab sy dh 17w 4day. Maklumlh ank first ☺. Ada yg ckp 16w dh rasa. Xsbar nk rasa baby brgerak🤭#firstbaby #seriusnanya #ingintahu #firstmom

18 Balas

sy start 17week 5days..rasa mcm dicuit..... InnsyaAllah puan akan rasa x lama lgi..

selalu lambat kalau anak first..kdg tu depends pd kulit perut nipis or tebal

akak anak pertama ni.. rasa masa usia 29w gitu tapi x aktif. mana..

sy 14week dh rsa baby second ritu..skg 32hari dalam pantang 😁

sy ank first 16w dh rasa...skrg dh 31w aktif naw😊🤭

saya anak 1st 21weeks baru rasa gerakan.

sy 21 weeks baru rasa baby bergerak

Biasanya 20w