Sakit kepala

Hi, sy nk tnya normal ke klau tetiba kita rsa sakit kepala berdenyut-denyut? Ke sbb cuaca skrg nie terlalu panas. Nak mkn panadol rsau ada effect kat bby, nak tahan mcm tak berdaya ja. Mohon pd sesiapa yg ada pengalaman tlg share. Terima kasih ☺ #1stbaby #38w2days

19 Balas

Salam... Bole je mkn pndol kalo skit kpla beryut2... Nnti tk mkn kita plk sakit.....

tnya doktor dulu sis pregyy ni tkle ambik ubat tnpa tnya doktor dulu

blood pressure ok ke? try check and banyakkan minum air masak

Bp Naik ??.. check la sis.. heartbeat kena control Tau..

Cuaca tgh panas skrg sis. Kerapkan minum air

Minum air banyak sis. Dan rehat yg cukup

Yupp normal sis..sebb cuaca skrg xmnentu

Dari Dr Zubaidi