Cucuk depo suruh moody

Hi sy nk tnya mommies yang pernah cucuk depo . Sy cucuk depo slps bsalin czer 10bulan yg lepas . Cucuk depo memang buat hilang keinginan bersama husband kah?boleh share Pnglman mommies yg pernah cucuk depo.

2 Balas

hi. saya cucuk depo dah setahun lebih. hilang keinginan tu tak pasti sebab untuk saya, saya bf dan saya selalu letih jadi keinginan untuk bersama tu kurang mungkin punca saya terlalu penat sebab saya kerja juga. dan disebabkan menyusu juga saya rasa selalu kering jadi kalau nak bersama kena pakai pelincir kalau tak sakit. awal tu mmg jarang bersama sebab letih, lepas dah lama pakai depo, baru rasa ok sikit dan boleh bersama tanpa pelincir pun. awal tu mmg ambil masa sikit kot untuk sesuaikan diri. tapi bagi saya mmg saya ok sangat dengan depo ni.

Ya sis… Dia bukan hilang, tapi kurang keinginan… suami kena tahu dan faham…