38 week 6 day

sy nk tnya klau ad air keluar tpi ad rasa mngeras tu tanda nk bersalin ke .. first baby

4 Balas

Air ketuban keluar terus ke hospital.. Jangan bertangguh... Bukan apa.. Kalau leaking takut berlaku infection nanti... Moga dipermudahkan urusan

Sama mcm saya 38weeks 6 day tp blm kluar air apa2. Tp perut keras sgt. Bby bgerak mcm biasa cma keras lah prut mcm buah tmbikai

Better pg hospital sis cnfirmkan.Mcm kakk sy air ketuban dia leaking n keluar sikit2.. So doktor induce tkot bby lemas.

Ya. Elok ke hospital sis.