Bersalin di hospital kerajaan

Sy nk tnya.. boleh ka request nak duduk dlm bilik kelas apa² cth (kelas 1,2,3). Sy dgn suami krja swasta tp gaji tu takdak la tahap T20. Reason nk request sbb dkt Hosp PP ni terlalu sesak and sy xmau la dsebabkan hal itu membuatkan sy jd stress or what. Sbb kan suami pon xleh teman kt sini. Boleh mai waktu melawat shj. So, nak selesa, at least dpt kelas 3 pon alhamdulillah. Cuma nak tau yg tu lah.. boleh request ka x eh? Ka kena booking awal ka mcm mna? Sy skrg 7 bln (31w) #firsttimemom #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

kenapa dekat hosp PP tu ada smpai brpa kelas? mmg kalau tak request pun akan dpt kelas 3 kan.

8mo ago

tu la kan.. okok tqq respon ya

xperlu request. nanti dh smpai masa dtg je labour room. dorg akn assign.