Buku pink? Wajib atau tidak?

Hi, sy nk tau, adakah buku pink wajib buka? Walaupun kita checkup kat swasta?

5 Balas

sya 3 ank checkup kat swasta smp nak bsalin bawak buku yg kat klinik swasta tu je.bsalin kat hpital kerajaan nurse doktor takde ckp apa pun sbb dlm buku tu details semua ada yg kita checkup bulan2

3y ago

ya boleh takde masaalah pun.rekod ibu mengandung rekod bayi tu semua akan disediakan pihak hpital kerajaan ke swasta ke sama je yg tu lah nti kena bawak gi jpn.adik sya 4 org ank semua bsalin kat swasta takde masaalah boleh buat surat branak.

wajib buka .. untuk kesihatan ibu dan baby..

Wjib buka utk pkmbgn bayi..

wajiblah

wjib