Sakit ari ari

Hi..sy nk tanya semua kt sini, ada tak mcm sy, sy sakit ari-ari, pregnant 18weeks..bila nk bangun rasa mcm cramp dkt situ, and bjalan pon kdg2 berasa jgk..dan sehari sebelum tu sy ad angkat bakul kain utk sidai..agk berat sbb bakul tu besar..adakah sbb effect angkat berat atau mmg normal baby makin besar? #pleasehelp #firstmom

2 Balas

both ... baby membesar bile kite angkat berat mmg bg tekanan pd rahim https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y ago

ohh yea ke..sy takut ap2 ke kan..sbb x pernah rasa sebelum ni..tiba2 jaa rasa takut jgk la..skrg ni alhamdulillah mcm oke sikit x brpa rasa sakit sgt..sy byk bed rest ja..tq ya🙂

normal