kandungan

Sy nk tanya kandungan berapa mggu boleh buat buku pink ya

20 Balas

ikut hti sis nk bkn buku pink awl atau lmbt. bile² pun blh bkn tgok usia kdgan. dh tau sis mgdung yrus je blh kak x de msk ala

Sbelum 12 weeks sbb misi nak kena tanda checklist dekat buku merah tu.. assessment tu ikut trimester..

Semalam sy call kk kata 6 or 7 week..tpi tak x thu lah tmpat awak mcm ne..better call jer kk tnya..

Slalunya sblm 12w.. So yg sesuai rasanya dlm 8w ok dh kot. Kene pastikan upt positif. ☺️

Sebelum 12 minggu. Tapi buka awal lg bagus. Boleh dpt supplement utk kandungan

Dh blh tpi sbb covid 19 dibatalkan buat sementara ..sy 11minggu 3 hri

Da boley buka..sy 7weeks xbuka lg sbb tgh virus...risau

Saya 8week4day tak bukak lagi..

Klinik kk tmpt sy 10 weeks

Sy buat buku masa 6w..