as'salam

Sy nakk tnya .. Normal ke ?? 20weeks ... Terasa sakitt n pedihh dekat ulu hati .. Terasa mcm ssah sgt nk nafas .. Ada ke yg rasa samaa mcm sy ?? Mcm mna nk atasi ????

1 Balas

Normal sbb baby tgh nk mmbesar...sy skng 24w pn kdg2 alami...sy minum air kosong dan rehat je...xmkn ubat ap2 pun..tahan je demi si kecik .

5y ago

Ouhh ..tuhh lhh ... Rasa mcm ssahh nk nafas bila sakitt tuhh dtgg ... Terima kasehh atas info ..