Jantung bby tiba² xde

Sy nak tnya , Ada X mmy kt sni Ada pngalamn mcm ni 6w smpai 8w msih Ada heartbeat lpas tu next appointment tiba² heartbeat xde , apa punca ya ? Kita yg ada mslah atau mcm mn ? xde tnda apa² Drah kluar cuma alahan je bkurang prut pun X cramp.. lpas tau xda heartbeat 2weeks atau 3w bgtu miscarriage .. sbb first pregnancy sy mcm Tu, yg ni second pla hmpir sma simptom esk Ada appointment jmpa dktr nk scan ,tpi skrg ni mmg tkut bnda sma jdi #seriusnanya #naktahuje

4 Balas

better check klinik lain.. sebab kwn sya ada macm tu juga last2 anak dia dh pun besar skrng jgn cuci dulu yea

7mo ago

dh jmpa dktr tdi , bru 7w5d dh nmpk heartbeat.. smoga lancar & baik² je smpai due, serious mmg tkut bnda sma jdi .. Doakn sy ye 😊🙏