Jantung bby tiba² xde

Sy nak tnya , Ada X mmy kt sni Ada pngalamn mcm ni 6w smpai 8w msih Ada heartbeat lpas tu next appointment tiba² heartbeat xde , apa punca ya ? Kita yg ada mslah atau mcm mn ? xde tnda apa² Drah kluar cuma alahan je bkurang prut pun X cramp.. lpas tau xda heartbeat 2weeks atau 3w bgtu miscarriage .. sbb first pregnancy sy mcm Tu, yg ni second pla hmpir sma simptom esk Ada appointment jmpa dktr nk scan ,tpi skrg ni mmg tkut bnda sma jdi #seriusnanya #naktahuje

4 Balas

semoga yang terbaik untuk puan dan baby 💜 ikutkan pandangan doktor2, selalunya mcm tu, sebab memang pregnancy tu tak viable in the first place. mungkin ada masalah kromosom etc, yang buatkan kalau baby membesar dan lahir pun, akan ada kecacatan apa2 etc. bukan sebab rahim kita tak kuat atau kita ganas sangat ke apa2 pun.

better check klinik lain.. sebab kwn sya ada macm tu juga last2 anak dia dh pun besar skrng jgn cuci dulu yea

6mo ago

dh jmpa dktr tdi , bru 7w5d dh nmpk heartbeat.. smoga lancar & baik² je smpai due, serious mmg tkut bnda sma jdi .. Doakn sy ye 😊🙏

Smg dipermdahkan semuanya buat awk n baby... Insya Allah Mg baby awk baik2 je.. Aamiin

6mo ago

TQ sis , dh jmpa dktr tdi nmpk heartbeat baby bru 7w5d .. doakan sy smoga baik² je smpai due 😊

Sy doakan smoga smuanya baik2 ya sis..

6mo ago

Smoga dipermudahkan smpai due nanti, take care ❤️