Mudah Bersalin

Sy nak tanya pendapat semua Anak sulung sy bersalin secara czer. Sebab sy langsung xde tanda atau rs sakit nk bersalin. Hari due, sy pergi ke hosp. Nurse kata jantung baby dh lemah. Terus kena emergency czer.. Sbb Jalan baru bukak 2 cm Nak kata sy xaktif, xjgk. Ms ank pertama, ofis di tingkat 3.hri2 turun nek tangga, angkat fail2 hntr unit kewangan. Mcm2 lh. Kurang duduk.ada je kje nye.tu pelik. Knpe susah jgk bersalin Skrg sy pregnant anak kedua. Boleh bagi tips x, mcm mne nk mudahkan bersalin. Rsau kna czer jgk. #mohonpndapat #jgnkecamsaya

1 Balas

sa asal p mna2 jln kki..aktif jg mcm biasa..trlbh aktif lg lol..cuci kain berkebun tulung my mum angkt tu ini..syukur jg sa bersalin normal..30hb 5 subuh sa masuk labour room..jm 7 dok cek sda 6cm..jm 11.50am tu sa sda mlhirkn ank..syukur jg spnjg sa mngndung tda alahan..morning sickness n bngkak kki yg teruk