Bersama suami hujung2 pregnant

sy nak tanya pendapat ibu2.. org kata elok bersama suami waktu da msk trimester 3 ni... supaya ada laluan.. Tp, belum apa2 sy dah rasa ngilu dan perut pun mcm mengeras2... terus hilang rasa keinginan.. bila sy xfikir pasal tu, baru ok.... bila start pula, saya rasa macam sakit lepas tu... sakit yg xth nak ckp mcm mn... Sy tkt, klo xbersama nanti susah nak bersalin. Anak last pun bukaan 2cm tu berhari2 smp kena induce sbb jarang bersama 😭😭😭😭 Apa ptt sy buat?#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

Tips dia jangan ganas" tuje saya pon pesan kt husb gituh kalau x mnng ikot nafsu depa la