Bersama suami hujung2 pregnant

sy nak tanya pendapat ibu2.. org kata elok bersama suami waktu da msk trimester 3 ni... supaya ada laluan.. Tp, belum apa2 sy dah rasa ngilu dan perut pun mcm mengeras2... terus hilang rasa keinginan.. bila sy xfikir pasal tu, baru ok.... bila start pula, saya rasa macam sakit lepas tu... sakit yg xth nak ckp mcm mn... Sy tkt, klo xbersama nanti susah nak bersalin. Anak last pun bukaan 2cm tu berhari2 smp kena induce sbb jarang bersama 😭😭😭😭 Apa ptt sy buat?#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

sye skrg 32week still ok lg klu bersama walaupun kdg2 mood swing tp ble dah kena rangsang tu trs "onz" jek 🤣tp sye kt bwh jela suami yg byk main peranan... nk ligan2 mcm omputih mmg idok ler x larat dh hahaha .. slow² and steady jek.. jnji sama² puas sbb lps bersalin nt lama pulak kena berpantang nye kan 😆

1y ago

btl sis.. dlu muda2 mcm tu la.. kira 32weeks ni da aktif buat mcm2 nak bg senang jln.. suma ok.. Skg ni dah tua skit, aduii rasa lain.. kurang skit minat.. tp layan jgk.. tkt kang susah nak beranak.. nasib suami pn mcm ok je..