Assalammualaikum

Sy nak tanya normal ke sakit bawah perut rasa macam sengal sengal mencucuk kadang sampai ke pinggang . Tapi tak kerap ada masa . Baby aktif bergerak . Cuma nak thau sakit tuh kenape ? 21 week preggy . #firstbaby

2 Balas

Normal je sbb rahim makin nk membesarr.. Saya masa 20week kremmm bwh perut smpaii sakit pinggang.. Nnti hilang la sakit tuu diganti dgn pedih ulu hati kerapp2 😅

3y ago

alhamdulillah takde ape . takut jugak kenape 😅 . terima kasih 🤗