Keputihaan

Sy nak tanya jika kita keluar keputihaan tapi bercampur lendir normal ke tu keputihaan atau tanda nak bersalin.. sbb sy dah dua kali keluar keputihaan mcm tuu cmpur dgn lendir.. #firstmom #bantusharing

2 Balas

Saya pun keluar keputihan juga dan nurse kata itu normal. Dan itu bukan tanda bersalin. Keputihan pula ada juga jenis² kan ? Andai kata keputihan tu, Puan rasa mcm teruk atau mungkin berbau atau berwarna, patut rujuk kepada nurse atau doktor.

1y ago

Artikel ni mention juga bahawa keputihan banyak tanda persalinan makin dekat. Bagi sy, pernyataan ini bukanlah bermaksud kita dah nak beranak tapi yelah dah masuk trimester ketiga kan, memang fasa possibility utk baby lahir.

maaf puan sy kurang psti ttg ini sbb sy tiada pnglmn ttg ni ..mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya .aamiin