Pendarahan

Sy nak Tanya . Ada tak mumu² cn yg perna .. pendaraahan 9mggu 6 hari ...??

2 Balas

sy pernah alami mcm sis. masa tu kandungan sy 6 minggu. sis better pergi klinik refer doc. saya pon bleeding mcm first period sehari then hari2 selepas tu pon saya ada bleeding sikit2 je sampai 2minggu. tp Alhamdulillah rezeki sy baby sy masih kuat bertahan. saya harap baby sis pon kuat juga dan sihat. sis jgn risau sgt ye. tp kena g klinik tau refer doc. sy masa jumpa doc tu mmg scan nampak darah yg byk dalam rahim masa tu pon scan baby dah xnampak. doc sahkan sy keguguran. tp sy xpergi cuci tp sy tunggu baby tu turun sendri dalam masa 2minggu. alhamdulillah baby survive smpai sekarang. sekarang sy 11week tp kalau ikotkan bleeding masa preggy ni xnormal sis. selalunya mmg xakan ada bleeding. semoga sis dan baby sihat sahaja.

9mo ago

sy pon masa 5week g scan xnampak pape juga doc ckp sy xpreggy tp mmg sy xdtg period. xpew sis semoga yg baik2 sahaja utk sis dan dikurniakan rezeki anak untum sis dan suami. Amiiin2. .. sis elakkan buat kerja2 berat ye. jgn lasak2 sgt. sy masa bleeding tu pon 2 minggu straight xberenti darah cuma dia xbyk mcm first keluar darah tu. hari yg ke 15 teruk stop darah. alhamdulillah kandungan sy pon sihat sahaja. semoga sis pon sama lah. dipermudahkan segalanya

Pendarahan mcm mana awk alami? Banyak ke?

1y ago

Better awk pergi klinik and check. Sebab apa apa pendarah tak normal time pregnant kecuali dh dpt advised dari doktor