Privacy matter

sy nak minta pandangan, relevant tak kita bagi tinggal saudara jauh duduk rumah? situasinya mcm ni. ada saudara jauh suami ni perempuan,student U. kalau time cuti2 mak budak tu suruh duduk dengan kami. sy bukan kedekut ke apa ke tiba2 rasa macam "eh patut ke bawak orgluar tinggal ni" dahla pregnant bagai. bagi side sy snediri sy tak selesa sebenarnya. salah satu sebab itu saudara jauh suami. bukan related blood pun. lagi satu time preganant ni malas je rasa,so nak kene masak untuk orgluar tu mmg rasa mcm terpaksa pulak. begitulah kisahnya. #marriage

16 Balas

takdak related blood pulak tu. fishy nya.. kalau boleh u bertegas la takpayah bagi. Macam macam boleh jadi, bukan mintak ka apa. tapi tak elok

tkpyh la puan..bgtau suami tu jgn la bg tngl serumah nanti tdk pndai brdikari, klu nak jga..bg sewa bilik 400 trmsuk bil air elketrik

1y ago

bg ja tngl asrama...

jgn buka ruang sis. aurat nnt camne? dah mak dia tu kenapa. suruh jela blik kg. berani sngt bg ank pempuan tggl rumah org

Tak. Dah lah perempuan. Sedara jauh so boleh kahwin pulak tu kan dgn suami? Kalau i mmg dah lama meroyan sis.

1y ago

Betul2, kita tgh preggy ni cepat emosi, lagipun anak dara kan, bukan budak2 lagi, mcm2 boleh jadi, mintak dijauhkan..

bg tahu suami prasaan sis, if suami ok cuba cipta alasan yg hujung minggu sis ad hal dgn suami,

klu stakat 2-3 hri utk 1x tu bley la.. klu tiap kali cuti amboi2 melebih la plak...