Anak Tak Nak Makan

Hi,sy nak minta advice dari mummy2.. anak sy 11 bulan.. sjak akhir2 ni die langsung xnak mkn bubur/nasi lenyek.. setiap kali nak bg msti die lari..apa sy perlu buat ya?#1stimemom #advicepls

2 Balas

dah boleh tukar texture makanan.. kadang2 anak xnak makan sbb dia nak mengunyah walaupun xde gigi lagi. boleh try bagi fingerfood atau spaghetti 😊

4y ago

okay..saya try nnti.. thanks for the advise

anak sy 9 bulan sy dah tukar tekstur. buat nasi goreng. nasi mcm org dewasa dah.

4y ago

thanks .. sy da try bg smlm.. alhamdulillah.. die nak jgk mkn wlaupon die mkn dgn kuantiti sikit ..