Buka buku pink 1@2 ?

Sy mungkin akn bersalin di Pusrawi.. so sy nak tanya.. kena buka buku pink di Pusrawi betul x ? tp yg dkt KK (gov) kita perlu buka jgak kan? Sbb ramai yg kata KK akn check kita sgt details dr swasta.. btl ke? So boleh ke kita buka 2 buku atau kita boleh buka 1 buku tp berlainan hospital ? ##firstbaby

2 Balas

1 je sis..nanti nk beranak refer buku yg 1 tu je..

3y ago

I see.. so makna nyaa buka buku pink kt gov jelaa ye.. if mcm dkt swasta tu deorg akn rekod lain dlm sistem deorg kan ..