Waktu pam

Sy mommy yg berkerja, wktu pam usually gap antara 2-3jam..dlm satu hari akan ade 3sesi.. Pertanyaan sy, sy kena kerja luar wktu pagi..jdi sesi pagi sy terpaksa skip..adakah ia akan menganggu pengeluaran susu badan sy?bukan selalu kerja luar pagi, jarang2. #risaususudrop #firstbaby #target2yearBF❤️

1 Balas

Jika sis masih kerapkan mengepam, inshaa Allah susu tak akan terjejas. Kalau sis rasa susu dah berkurg, sis boleh buat power pumping 2x seminggu.

4y ago

Terima kasih sis atas pnerangannya..risau kalau tiba2 susu drop ne..masih kerap mengepam utk sesi ptg.. 😁