Cepat bosan

Sy mengandung 36 minggu. Dua tiga menjak ni sy selalu kebosanan asyik nak keluar je, masak atau kemas rumah dah tak larat nak buat, rasa bosan sangat. Itu normal ke?

7 Balas

Normal sgt tu sis..tp saya mls pulak nak kluar bejalan skrg ni,malas nak bersiap,boleh dikatakan semua malas..nak guling2 ja atas katil 😄😄 satu lagi hujung2 ni rasa nak berkepit ja ngan somi..

Ye normal je tu,kdg rse nk golek kt tilam xnk bgun, kdg rse nk tido je mls msk,kdg ad hari tu xnk mkn bergoreng , nk mkn nasi dgn sup2 je🤣

Pembawaan baby kot sis 🤭 ipar sy dulu sebelum beranak hari2 mau pg pantai awal pagi hehe

normal la tu sis..sy pn mcm tu jga

Samelh ngn sy...😂😂😂

normal tu sis...

normal