Kebas tangan kiri

Sy mengandung 18 minggu sekarang. Sy nak tanya normal ke kalau selalu kebas lengan kiri. padahal kadang tu sy tak tidur mengiring ke kiri pun. pegang garfu masa makan pun kadang kebas jgk. Ada yang alami mcm sy? appointment kk lg 2 minggu igt nk tanya pasal nie. sebab lambat lg so sy cuba tanya dlm nie dlu. harap ada yg sudi respon. #bantusharing #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Ikutkan itu normal time pregnant, tu disebabkan Carpal Tunnel Syndrome. Tapi apape pun kena tnya doc. Kalau serius dia akan suruh awk buat appoiment untuk Fisio..

Carpal tunnel syndrome kot. Apa2 pun refer doctor check dlu. Saya masa awal kandungan je ade rasa mcm tu masa 9w camtu pastu skrng xde dah.